Η τεντοτεχνία μας είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες στον τομέα κατασκευής τεντών στην Ελλάδα. Εδώ και πολλές δεκαετίες δουλεύουμε πάνω σε καινοτομίες και υψηλά στάνταρ έτοιμοι να καλύψουμε κάθε ανάγκη σε τέντες και ειδικές κατασκευές.

ΠΑΡΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τεντοτεχνία Δαουκλιώτη

 

Η εταιρία μας, από τις παλαιότερες στον τομέα κατασκευής τεντών στην Ελλάδα,  εδώ και δεκαετίες είναι κορυφαία στο είδος της.  Διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα των προϊόντων της και βελτιώνοντας συνεχώς τις τεχνικές και τις μεθόδους της, έχει φτάσει σήμερα σε τέτοιο υψηλό επίπεδο ώστε να διαθέτει προδιαγραφές υλικών για όλα τα είδη της τέντας.

Είναι γεγονός ότι στην σύγχρονη αγορά  η γνώση είναι οδηγός για κάθε είδους επένδυση, η έλλειψη της οποίας όμως  μπορεί να οδηγήσει σε ασύμφορες αγορές και σε λανθασμένες κινήσεις. Εμείς σας συμβουλεύουμε λοιπόν πριν από κάθε αγορά  ή επισκευή τέντας  να μας επισκεφτείτε είτε να έρθουμε εμείς οι ίδιοι στο χώρο σας, έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε και να λύσουμε κάθε απορία σας.

Έχουμε την δυνατότητα και την εμπειρία να δώσουμε πολλές εναλλακτικές  λύσεις για τις τέντες σας  και μαζί να βρούμε την ιδανικότερη για εσάς.  Σκοπός μας είναι η επιλογή της ορθότερης και της οικονομικότερης λύσης  για την σκίαση.

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευαστών υλικών συστημάτων σκίασης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και πιστεύουμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας στο 22310 33562