Στόρια Αλουμινίου και Ξύλου

Αποτελεσματική μέθοδος σκίασης για ιδιωτικούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους


Στόρια και ρόλερ είναι η σύγχρονη τάση στα συστήματα σκίασης, δίνουν καλαισθησία στο χώρο και έρχονται σε ποικιλία χρωμάτων. Τα στόρια αποτελούν μία αποτελεσματική μέθοδο σκίασης τόσο για ιδιωτικούς χώρους αλλά και για επαγγελματικούς.Πέρα από τον περιορισμό της ηλιακή ακτινοβολίας αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα διαμορφώνουν τον χώρο σας καλαίσθητα και προσφέρουν λειτουργικότητα. Τα στόρια μπορούν να κοπούν στις ακριβείς διαστάσεις των παραθύρων σας, προσφέροντας σας την απαραίτητη διακριτικότητα.

Τι επιλογές σε στόρια έχετε;

Μπορείτε να επιλέξετε από τις παρακάτω έτοιμες λύσεις, αν δεν βρείτε αυτό που σας ταιριάζει επικοινωνήστε μαζί μας!

Ξύλινα Στόρια

Παρέχουν στον χώρο μία ιδιαίτερα ζεστή και οικεία αίσθηση καθώς η υφή του ξύλου μπορεί να δέσει αρμονικά με κάθε στοιχείο. Πέρα από τον διαχρονικό χαρακτήρα τους είναι παράλληλα και μεγάλης αντοχής. Τα χρώματα του ξύλου είναι ποικίλα και φυσικά προσαρμόσιμα στις ανάγκες σας.

Στόρια Αλουμινίου

Τα στόρια αλουμινίου παρέχουν μία καλόγουστη εσωτερική διακόσμηση. Δίνουν στον χώρο σας την κομψότητα που του αρμόζει, πετυχαίνοντας το ποσοστό της σκίασης που επιθυμείτε. Τα οριζόντια στόρια αλουμινίου σας παρέχουν την απόλυτη σκίαση που επιθυμείτε ανάλογα με την κλίση που δίνετε στα φύλλα του.

ΠΑΡΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ