Πολυετή εμπειρία στην κατασκευή & εγκατάσταση πέργκολας

Αναζητούμε και παρέχουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις σε πέργκολες βασιζόμενοι στις δικές σας ανάγκες!

                                                              

Με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και εγκατάσταση πέργκολας, παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις δυνατές επιλογές σκίασης για τον χώρο τους. Αναζητούμε πάντοτε την καλύτερη λύση βασιζόμενοι στις δικές σας ανάγκες, είτε είναι αισθητικές είτε οικονομικές είτε κατασκευαστικές.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ότι εργοστασιακές πέργκολες, παρά το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένες από  βιομηχανικά υλικά, μπορούν  να είναι αισθητικά ευάρεστες. Ωστόσο πολλές φορές τα υλικά κατασκευής χάνουν στην αντοχή και έτσι προκειμένου να έχετε πολύ καλή αντοχή υλικών θα πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Χάρις στη δική μας προσφορά θα είστε σε θέση λάβετε ένα άψογο αποτέλεσμα αισθητικής αλλά και αντοχής.

ΠΑΡΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Πως θα επιλέξετε την πέργκολα που σας ταιριάζει;


Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την πέργκολα που σας ταιριάζει, εάν και εφόσον γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Διαστάσεις του χώρου

Πείτε μας πόσα μέτρα είναι ο χώρος σας

Επιλογή υλικού επικάλυψης

Επιλέξτε ανάμεσα σε σίδηρο, ξύλο, αλουμίνιο και άλλα

Επιλογή υλικού επικάλυψης

Ρυθμιζόμενα πηχάκια, αναδιπλούμενο ή αφαιρούμενο ύφασμα

 

Γνωρίστε τα είδη σε πέργκολες που σας παρέχουμε


 

Πτυσσόμενες Πέργκολες Αλουμινίου


Ιδανική τόσο για ιδιωτική όσο και επαγγελματική χρήση προσφέρει υψηλή αισθητική και δημιουργεί έναν ιδανικό χώρο απόλυτα στεγανό και σκιασμένο. Έχοντας σκελετό αλουμινίου αποτελεί σίγουρα μία εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή, ικανή πάντοτε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του χώρου σας και να τον προστατεύσει ακόμη και από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό σύστημα σκίασης με αρκετές δυνατότητες προσαρμογής. Χάρις στο υλικό κατασκευής τους(αλουμίνιο) μπορούν να ταιριάξουν αισθητικά με κάθε χώρο. Αναμφισβήτητα αποτελούν μία κλασσική μεν αλλά και μοντέρνα επιλογή για το χώρο σας.

  • Ιδανική λύση για ιδιωτική αλλά και επαγγελματική χρήση
  • Προστατεύει αποτελεσματικά από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες
  • Ανθεκτική κατασκευή και αποτελεσματικό σύστημα σκίασης

Πτυσσόμενες Πέργκολες Αλουμινίου με επένδυση ύφασμα


Πέργκολες αλουμινίου με επένδυση ύφασμα είναι η απόλυτη προστασία από τον ήλιο. Ενδείκνυνται για κάλυψη μεγάλων επιφανειών χωρίς όμως να στερούνται καλαισθησίας. Εξασφαλίζουν επίσης ιδανική απορροή υδάτων ακόμα και σε περιορισμένη κλίση. Τα υφάσματα που τοποθετούνται σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλουν να είναι σταθερά και γερά και φυσικά έχουν αξεπέραστη αντοχή στον άνεμο. Ωστόσο η αντοχή τους αν και μεγάλη δεν είναι εξίσου ίδια με αυτή μίας ξύλινης ή μεταλλικής πέργκολας.Οι πέργκολες με επένδυση ύφασμα χρησιμοποιούνται από επαγγελματικούς χώρους για την προστασία από τον ήλιο του καλοκαιριού.

  • Καλύπτει μεγάλες επιφάνειες και προστατεύει απόλυτα από τον ήλιο
  • Αξεπέραστη αντοχή στον άνεμο και ιδανική λύση για απορροή υδάτων
  • Προσφέρει προστασία από τον ήλιο και σωστό αερισμό
ΠΑΡΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ