Τέντες σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά

Γνωρίζουμε πως αρκετές περιοχές και ειδικά τα νησιά έρχονται αντιμέτωπα με τα προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη ειδικών επαγγελματιών στο χώρο της τέντας. Λόγω αυτής της έλλειψης οι εγκαταστάσεις τεντών αλλά και η επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων τους αναλαμβάνονται από άτομα που είναι επαγγελματίες άλλων κλάδων. Πρόκειται για άτομα που ως προς το επάγγελμά τους είναι μαραγκοί, σιδεράδες ή απλοί ιδιώτες που καταπιάνονται με τέτοιου είδους ζητήματα.

Εμείς ως γνώστες αυτού του προβλήματος μπορούμε να βοηθήσουμε αυτά τα άτομα ώστε να διεκπεραιώνουν σωστά τις εργασίες ή τις επισκευές των τεντών. Η εταιρία μας έχει αποκτήσει αρκετά μεγάλη εμπειρία μέσα στο πέρασμα των χρόνων και επομένως είμαστε σε θέση να τους μεταδώσουμε την τεχνογνωσία μας. Σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε και να υποστηρίξουμε τα άτομα αυτά πάνω σε τεχνικά ζητήματα. Οι υποδείξεις μας θα αφορούν τους τρόπους επισκευής μίας τέντας, την μέθοδο αντικατάστασης ενός μηχανισμού κτλ.

Μπορούμε να σας παρέχουμε τις απαραίτητες συμβουλές είτε αγοράσετε τα εξαρτήματα σας από εμάς είτε απλώς αναζητάτε κάποια πληροφορία. Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας!

Για την καλύτερη επίλυση των ζητημάτων που σας απασχολούν σας προτείνουμε να μας αποστέλλετε και φωτογραφίες προκειμένου να έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

By |2021-03-06T14:06:59+00:00March 6th, 2021|Uncategorized|

Share This Post With Others!

Go to Top